WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Aad en Mireille, zowel zakelijk als prive een stel.

Samen met dochter Sanna (2005) wonen we op een paradijselijke plek in het hart van de Ardennen.
Tot 2001 woonden en werkten wij in de randstad, Aad als begeleider in de sport en revalidatie en Mireille als verpleegkundige- groepsbegeleidster in een psychiatrisch ziekenhuis.
Beiden haalden we onze voldoening uit ons werk door het begeleiden van mensen die hulp nodig hebben, echter de heersende visie in de hulpverlening en de hectiek van het bestaan in de randstad deden ons steeds vaker dromen over een leven in de natuur.

In onze vrije tijd werkten we toen al voor een buitensport bedrijf uit Nederland.
In de weekenden of vrije dagen trokken we met onze collega's/ buitensportvrienden naar de Ardennen en begeleidden we groepen jongeren op survivalkampen.
Zij leerden ons tot in detail de technische vaardigheden die we nodig hadden om veilig te kunnen werken, en konden dat eindeloos oefenen in die tijd.

Toen we uiteindelijk de beslissing namen afscheid te gaan nemen van ons leven in de randstad werden we bij hen aangenomen als "Ardennenteam"; wij stonden in onze caravan (ons nieuwe huis) ergens op een camping in de Ardennen en kregen van kantoor in NL de opdrachten door.
Op deze manier organiseerden wij naar grote tevredenheid van alle partijen de survivalweekenden voor de meest uiteenlopende groepen.
Totdat dit bedrijf financieel in de problemen kwam, en ermee moest stoppen.

Wij wilden dit leventje nog wel even voortzetten, dus toen werd duidelijk wat onze volgende stap moest zijn; AMI Outdoor & Adventure was geboren.
Een jaar later konden we van start; we hadden in dat jaar het bedrijf opgezet en een locatie gevonden waar we ons kantoor, opslag en wat accommodatie mogelijkheden voor gasten konden maken.
Nu, 6 jaar later, is AMI Outdoor & Adventure een bedrijf dat zijn plek heeft verdiend met veilig werken, eerlijk zakendoen, service op maat en zorg voor de gasten. Outdoor met nét een tikkeltje extra.

De specialiteit van AMI outdoor is dan ook het werken met groepen die intensieve begeleiding nodig hebben. Daar halen wij zelf wederom de meeste voldoening uit.
Door de jaren heen is er een droom ontstaan om mensen werkelijk te vooruit te willen helpen door een verblijf op deze speciale plek en men te laten ervaren hoe de natuur ons kan helpen inzichten te krijgen in ons ogenschijnlijke zo ingewikkelde leventje. Dan kwamen ook die diploma's en werkervaring uit de Nederlandse tijd weereens tot zijn recht!
Er kwamen ook steeds meer mensen en gebeurtenissen op ons pad dat ons die richting wees.
Begin 2009 hebben we de stap genomen en een start gemaakt met AMI Jongerenhulp Ardennen.

Wie weet tot ziens in onze prachtige Ardennen!

Aad, Mireille en Sanna